Van brandwerende verf tot industriële schilderwerken

Foto's van onze schilderwerken

Schilderwerken in Houthalen, Brugge en omgeving

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Schilderwerken in Houthalen en Brugge

LIS staat voor kwaliteit en flexibiliteit en is de betrouwbare partner en aannemer voor privé- en industriële schilderwerken in de omgeving van Houthalen en Brugge. We leggen steeds het accent op kwaliteit en durven die dan ook te garanderen.

LIS heeft geen enkele moeite met klanten die veeleisend zijn, dat is hun volste recht. LIS krijgt graag feedback van kritische klanten, dankzij hun opmerkingen leren de schilders steeds beter waarop zij moeten letten. Lis is een bedrijf met zestig werknemers, en heeft een 2de vestiging in Brugge waar inmiddels ook al 15 mensen werken. LIS werd groot dank zij de vele kleinere maar schitterende veeleisende klanten waarnaar zij fier refereren.

Daarom ook wordt elke werf grondig voorbereid, de ondergrond moet volledig in orde zijn vooraleer ze met het eigenlijke verven beginnen, want dat alleen geeft op termijn betrouwbare resultaten. LIS besteedt dan dikwijls ook meer tijd aan de voorbereiding dan aan de verfwerken zelf.

Een stevig signaal inzake kwaliteit zijn de werken die LIS uitvoert in Glixtone, een exclusiviteit voor de Benelux waarvan LIS zelf invoerder is. Glixtone: dé coating voor buitengevelschilderwerken is het beste product op de markt. LIS garandeert dan ook het resultaat voor tien jaar.

Bij LIS is er een aparte afdeling voor industriële schilderwerken waar alle know-how aanwezig is voor zandstralen en speciale oppervlaktebehandeling, anti-corrosieverven en brandwerende verven met brandremmend vermogen tot twee uur.

 

Meer weten over onze schilderwerken in Brugge, Houthalen of omstreken? Aarzel dan niet LIS te contacteren!

Lis: Schilderwerken - Raamdecoratie - Gevelcoating in Houthalen & Brugge

Schilderwerken door Lis